Практичен бележник подарък при всяка покупка от марката Chloe над 30лв.

Gianfranco Ferré In the Mood for Love Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Eau de Parfum
5x
Код на продукта: 21103 Налични над 10 бр
 
 
27,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Gianfranco Ferré In the Mood for Love Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Gianfranco Ferre е италиански моден дизайнер, който започва своето развитие като архитект. Кариерата в модната индустрия на Gianfranco Ferre започва с дизайн на аксесоари, а през 1978 година той представя първата си колекция дамски дрехи. От 1989 до 1996 година работи като дизайнер за Dior, но основавайки своя собствена марка, той съсредоточава усилията си върху създаване на ежедневни облекла. Като допълнение към модата Ferre разработва и парфюми. Парфюмите Ferre излизат на пазара през 1984 година. Марката предлага луксозни и елегантни парфюми за мъже и жени. Парфюми Gianfranco Ferre са с деликатно- флорални или сладко- плодови композиции.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 5x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценка 5x


Велислава

Ароматът си струва!

  • Феноменален парфюм! Качеството е отлично. За цената си е ненадминат!
  • -/-
Надя

Обичам този парфюм! Най-добрият! Ухае божествено!

Даниела

Обожавам този парфюм. Останах влюбена в него от първия момент! В началото се отваря с цитрусов аромат на портокал, после преминава в магнолия, а накрая - в топъл кремообразен дървесен аромат. Много изискан и фин, романтичен, чист и елегантен! Прекрасен!

Светлана Ц.

Препоръчвам. Това е класа.

  • Влюбена съм в този парфюм завинаги. Обичам го!
  • Препоръчвам го с две ръце.
Мария

Препоръчвам

  • Страхотен женствен аромат!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: