Elizabeth Arden Untold Eau Legere Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 66868 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
56,10 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Дамският парфюм Elizabeth Arden Untold Eau Fraiche е свеж и цветен аромат. Флаконът е оцветен в бледо- зелени тонове, които напомнят за пролет и свежест. Съставът на цветния парфюм Elizabeth Arden Untold Eau Fraiche се отваря с аромат на мандарини и сочни круши, които са омекотени с тонове на бял чай. Сърцето прелива от цветя, поставени на основата на кашмирено дърво, ветивер и мускус, които придават на аромата усещане за изключителен финес и нежност. Elizabeth Arden Untold Eau Fraiche перфектно допълва Вашия стил!

Мнения за продукта 4.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

десислава я.

Сладък,свеж,цветен, страхотен за тази цена

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: