White Glo Diamond Series Advanced teeth Whitening System Комплект за избелване на зъбите 7 дневна избелваща терапия 50 ml + паста за зъби Professional Choice 100 ml унисекс

Код на продукта: 98230 Налични над 10 бр
 
 
35,20 лв
Срок на доставка:
Други варианти White Glo Diamond Series Advanced teeth Whitening System
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Мечтаете ли за блестящи бели зъби, с които могат да се похвалят само холивудските актьори? Разгледайте австралийската марка White Glo, която предлага избелващи пасти за зъби и други продукти за грижа за устната кухина. Първоначално продуктите на White Glo са предназначени за модели и актьори, но днес можете да се насладите на тази професионална и ефикасна грижа от вашия дом.

White Glo: Марка за вашите идеално бели зъби

Не напразно усмивката е нашата визитна картичка. Усмихвайте се и се радвайте на перфектно бели зъби с продуктите на White Glo. Например, White Glo Professional Choice предлага паста за зъби, междузъбна четка и четка за зъби, за да изглежда усмивката ви безупречна. Ако желаете да се наслаждавате на перфектно бели зъби, то можете да заложите на комплекта за лесно и безопасно избелване на зъбите White Glo Diamond, съдържаща избелваща писалка и избелващи ленти за зъби.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: