UMBRO Action Дезодоранти за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
4,60 лв
Доставка:

Описание

Ако сте спортист по душа и тяло, със сигурност няма нужда от представяне на марка UMBRO. UMBRO се записва в историята на спорта със златни букви благодарение на иновативните си облекла за различни спортове, обувки, спортна екипировка, оборудване и други спортни аксесоари. Това, което започва в малка работилница близо до Манчестър през 1924 г., се превръща в световноизвестна компания, която предлага цялото оборудване, от което се нуждаете за любимия си спорт.

Възходът на (не само) футболна марка UMBRO

През 20-те години на миналия век интересът към футбола в Обединеното кралство нараства бързо и Харолд Хъмфрис, визионерът и основател на марката UMBRO, започва да изработва футболни фланелки в своята малка работилница. Десет години по-късно престижните клубове "Манчестър Сити" и "Портсмут" носят неговите фланелки на финала за Купата на Англия. Качеството и прецизната изработка с акцент върху комфорта по време на спортни събития водят до огромен успех. UMBRO облича британските спортисти на Олимпийските игри и други световни събития, футболните фланелки с логото на двойния диамант се носят от над 80% от английските клубове, а дрехите за други спортове, както и за свободното време, се увеличават. През 80-те години на ХХ век UMBRO се превръща в моден символ, а логото му се появява по улиците и в училищата. Днес UMBRO е част от гиганта в областта на спортното облекло Nike и продължава да произвежда невероятна екипировка за всички хора, които обичат спорта.

Спортни парфюми и козметика UMBRO

Спортът е много тясно свързан с различни козметични продукти за тяло и парфюми, затова UMBRO предлага свежа тоалетна вода за мъже, дезодоранти и антиперспиранти, както и козметика за бръснене. За любителите на ледената свежест препоръчваме тоалетна вода UMBRO Ice с нотки на бергамот, амбра, мускус и сандалово дърво, а UMBRO Power залага на цитруси, плодове, канела и карамфил. За спортни постижения свежите мандарина, жасмин и босилек в UMBRO Action са отличен избор. Кое ще изберете?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати: