Дозиращи помпички

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Дозиращи помпички

Дозиращата помпа е удобен инструмент за лесно и хигиенично измерване на желаното количество от любимия ви козметичен продукт. Можете също така да закупите големи и изгодни опаковки от шампоани, балсами, маски за коса и т.н. Дозиращите помпи улесняват и ускоряват работата с козметични продукти с голям обем. Благодарение на дозиращите помпи, вие можете лесно и точно да измерите желаното количество от вашия любим козметичен продукт.

За правилно дозиране на козметиката

Дозиращата помпа се поставя свободно в течността или се завинтва към бутилката и се натиска многократно, за да се дозира продуктът. Това е помпичка за PVC бутилка, която дозира продукта и осигурява точно количество от козметичния продукт при всяко натискане. Течността се придвижва нагоре по тръбичката и изтича на малки дози, при всяко натискане на помпата. Дозираща помпа могат да притежават много от козметичните продукти, по-специално предназначени за коса, ръце и тяло. Той винаги ще ви помогне да постигнете правилната и оптимална доза от съответния козметичен продукт.

Дозаторни помпи Stapiz Sleek Line

Поддържаме два варианта на дозиращата помпа Stapiz Sleek Line: без капачка или с капачка за маската за коса от 1000 ml от същата марка. От 2001 г. полският производител Stapiz доставя на пазара качествена и достъпна професионална козметика за коса, включително аксесоари, като например дозиращи помпи. Ползвайте дозиращите помпи на вашите козметични продукти и си осигурете еднакво количество от продукта всеки път.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest