Matrix

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Matrix

Запознайте се с американска марка Matrix, един от водещите световни производители на професионална козметика за коса. Повече от 30 години Matrix се стреми да предложи качествени продукти за грижата за косата. В нейното портфолио ще откриете продукти за ежедневна грижа, оформяне и боядисване на косата. С козметика Matrix ще се наслаждавате на перфектна прическа и здрава косата.

От изкуствени мигли до професионална грижа за косата

Американската двойка Арни и Сидел Милър стоят зад създаването на популярната марка Matrix. Професионалният фризьор Арни Милър влиза в историята през 1971 г., когато разработва изкуствени мигли на снопчета и започва да ги продава под марката Ardell. Трябва да се отбележи, че тези мигли са били с толкова високо качество, че се продават с голям успех и днес. Няколко години по-късно марка Ardell предлага и боя за коса и тогава Милерови решават да се съсредоточат предимно върху грижата за косата. Те продават марка Ardell и през 1980 г. основават Matrix - марка за професионална грижа за косата.

Фризьорите обичат Matrix

Matrix си поставя смелата цел да разработи цялостна линия продукти за грижа за косата, която да позволи на фризьорите да изразят таланта и творчеството си и да развиват бизнеса си пълноценно. Но Арни Милър е наясно, че предлагането само на качествени и надеждни продукти не е достатъчно. Също толкова важни за успеха на фризьорите са тяхната увереност, ноу-хау и непрекъснатото им обучение. Matrix иска да получи най-доброто от фризьорите, затова създава огромна и добре обучена общност, на която предоставя своите невероятни продукти, вдъхновение и знания.

Продукти за всеки тип коса Matrix

Днес широката гама от изключителни продукти за грижа за косата могат да се разделят на такива за професионална и домашна употреба. Най-популярната натурална линия от марката се нарича Biolage, луксозната линия с полезни масла е Oil Wonders, уникалните решения за всеки тип коса Total Results и колекциите за стилизиране Vavoom и Style Wave. Подарете на вашата коса професионални грижи така, както ще получите в луксозно фризьорско студио.

Доставка:
Сертификати: