Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS!

STR8 Red Code Афтършейв продукти за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
9,60 лв
Доставка:

Описание

Приятно мъжко ухание, дълготрайна защита срещу изпотяване и хидратиране на кожата на цялото тяло, както и комфорт при бръснене ще осигурят продуктите от популярната линия STR8 Red Code – тоалетна вода, дезодорант, душ гел и афтършейв. Отличават се с атрактивен дървесно-плодов аромат и червено-черен дизайн, който всеки модерен мъж ще хареса. Предлагат се и в комплекти, които са чудесна идея за подарък. Цялата ароматна и козметична линия STR8 Red Code се предлага на много изгодна цена.

STR8 Red Code: плодово-дървесен аромат за специални моменти

Ароматната композиция STR8 Red Code стартира с грейпфрут, морски нотки, ананас и кардамон. Постепенно ароматът се обогатява с акорди на лавандула, жасмин, мащерка, здравец, амбра, зрънца тонка и ела. Всеки един продукт от серията STR8 Red Code ще ви зареди със свежест и жизненост - през цялата година.

Универсална тоалетна вода и съпътстваща козметика STR8 Red Code

Преди работа, бизнес и лични срещи, след спортни изяви, светски събития, просто по всяко време напълно разчитайте на желаната и достъпна мъжка козметика STR8 Red Code. Възползвайте се от огромния избор от възможности, които ще ви предложи серията.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: