Stapiz Vital Anti-Hair Loss Шампоани за жени

          
В наличност   |  (ID: )
6,20 лв
Доставка:

Описание

Професионална козметика за коса Stapiz помага на жените и мъжете да имат красива и здрава коса вече почти 20 години. Полската марка решава да се вслуша във все по-силното търсене на професионална козметика за коса и предлага на своите клиенти продукти за грижа за косата, боядисване и стилизиране на неустоимо ниски цени.

Големият успех на козметика за коса Stapiz

Днес козметика за коса Stapiz се предлага във фризьорските салони в Полша и други европейски страни. Успехът им се дължи на висококачествените подхранващи съставки, в сътрудничеството с изследователски лаборатории и иновативните технологии. И най-вече внимателно вслушване в желанията на клиентите и професионалните фризьори.

Професионална козметика за всички типове коса

Разгледайте богатата гама от шампоани, балсами, маски и продукти за стилизиране. Stapiz предлага ефективни решения за всички типове коса. Първата линия на марката е Sleek Line, която поставя началото на големия успех на компанията и е една от най-популярните колекции и до днес. Влюбете се и вие в професионална грижа за коса Stapiz и се радвайте на перфектна коса и прическа.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest