Lip Gloss Spinner при покупка на козметика за лице!

Salvador Dali Dalissime Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
44,50 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
31,50 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Salvador Dalí,, един от най-известните художници на XX век, става известен като художник сюрреалист. Това, което може би не знаете, е, че неговият уникален талант и безгранично въображение му позволяват да се развива и в други области, като например кино, скулптура, фотография, мода и парфюмерия. Той се възхищава на света на висшата мода, защото го смята за друга форма на изкуство с високи изисквания за оригиналност, творчество и талант. Салвадор Дали си сътрудничи и с водещи дизайнери като Коко Шанел и Кристиан Диор и украсява кориците на модните издания Vogue и Harper's Bazaar. След това парфюмите се превръщат в следващото ниво на артистичното му изразяване.

Историята на парфюми Salvador Dalí

Салвадор Дали скицира бутилка, вдъхновена от чувствените устни и нос на Афродита, богинята на красотата и любовта, в един пейзаж малко след като завършва известната си картина "Афродита от Книдос". През 1983 г., благодарение на партньорството с Cofinluxe, е създаден шипровият аромат Dalí, който Салвадор посвещава на жената на живота си, любимата си съпруга и вечна муза - Гала. Първоначално ароматът, в чието сърце се крият опияняващи роза и жасмин, е лансиран в лимитирано издание, но феноменалният му успех води до създаването на още парфюми от марката.

Устните са безкрайно вдъхновение

"Парфюмът е най-красивият пратеник на спомени и щастливи моменти", казва Салвадор Дали. Успехът на първия му парфюм скоро води до създаването на други популярни композиции. Художникът намира неизчерпаем източник на вдъхновение в женските устни, които за него са въплъщение на любовта и страстта. В знак на почит към чувствените устни той създава пищния аромат Ruby Lips, изработен от рубини и перли във формата на отворени устни. През 2004 г. марката предлага дамски парфюм Ruby Lips, който се предлага във флакон с мотив за устни. Изпробвайте съблазнителните парфюми от марка Salvador Dalí и се пренесете в света на изкуството и страстта.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 67 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Nikol
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Vs 6

  • Vsichko,dulgotraen top produkt nai-lubimiq mi parfum
  • .
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много хубав аромат!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: