Paul Smith Men Eau de Toilette за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Вероятно няма човек във Великобритания, който да не познава едно от най-известните имена в британската модна индустрия - Пол Смит. От втората половина на миналия век Пол е смятан за абсолютен гений в своята област, който умело съчетава традиционни и модерни елементи. Днес марка Paul Smith продава както мъжки и дамски дрехи, така и аксесоари за дома и не на последно място парфюми**.

История на марка Paul Smith

Въпреки че в началото на кариерата си Пол Смит е познат само във Великобритания, днес неговите модели са познати и предпочитани по цял свят. В началото той не се стреми да бъде дизайнер, а мечтае да стане професионален спортист, но след тежка контузия е принуден да сложи край на кариерата си. Това го доближава до света на модата. Първата си колекция представя през 1976 г. В началото продава моделите си от собствения си дом в Лондон, който е превърнал в магазин заради професията си. Днес Paul Smith проектира и реализира мъжка и дамска мода, аксесоари, стоки за дома и парфюми. Първият парфюм Paul Smith се нарича просто Men. Днес компанията предлага огромен избор от дамски и мъжки аромати.

Парфюми Paul Smith

Парфюми Paul Smith са аромати, носещи атмосферата на британската елегантност, които са модерни и вечни композиции, както и модата на тази марка. Дамските аромати са предимно с флорални и плодови нотки, а мъжките очароват с дървесно-флорални акорди, които създадат хармонична симфония. Парфюми Paul Smith са за жени и мъже, които се възхищават на британския стил, обичат елегантността и искат да бъдат уникални и неповторими. И ако все още се колебаете дали да си купите парфюм Paul Smith, достъпните цени със сигурност ще ви убедят.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest