Ralph Lauren

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Ralph Lauren

Когато кажете Ralph Lauren, може би се досещате за дамски парфюм Safari - известен аромат в прекрасен флакон, който е на световния пазар от 1990 г, символизиращ американския начин на живот, свободата и приключенията. Ухание на трева, цветя и плодове, просто истинска наслада. Ароматът се предлага и в мъжка версия. Кристално чистата тоалетна вода Ralph Lauren Ralph (2000 г.) в светлосиня опаковка също е великолепна и се радва на положителни клиентски отзиви. "Страхотен аромат, получавам винаги комплименти", казва Денис.

Ralph Lauren: Парфюми, които носят американския дух

Феноменалният Ралф Лорън (роден през 1939 г.) основава марка Polo през 1967 г. Започва с вратовръзки, представящи стила preppy, и постепенно изгражда цяла империя от дрехи, предлагаща облекла и аксесоари за мъже и жени. Ралф Лорън никога не е учил дизайн. Специалността му е икономика и може би затова марката му има такъв търговски успех. Популярният дизайнер се появява няколко пъти и в телевизионния сериал "Приятели", където играе себе си. Очарователни парфюми Ralph Lauren допълват идеално елегантния имидж на компанията и предлагат широка гама от аромати за мъже и жени. Дамски парфюм Lauren (1978 г.) и мъжки Polo (1978 г.) са последвани и от други успешни колекции Chaps, Polo, Safari, Romance, Polo Sport, Polo Black, Polo Blue, Polo Red, Polo Supreme, Big Pony, Glamorous, Luxury и Ralph. Всеки любител на парфюми може да открие своя нов аромат.

Съвети за двама, които обичат ароматите на Ralph Lauren

Изберете дамски парфюм с касис и карамфил Notorious (2008 г.), който пресъздава мистерията на старите холивудски звезди, на чиято сдържана, но много секси аура не може да устоят дори най-влиятелните мъже. Друг популярен аромат е Ralph Lauren Tender Romance EDP (2016 г.). Той символизира раждането на любовта от пръв поглед, когато коленете ти се подкосяват и усещаш пеперуди в стомаха си. Ще се хареса на всички жени, които въпреки различните разочарования пак вярват в любовта. Ако сте една от тях, не се колебайте...

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest