Подарък с HUGO BOSS HUGO!

Paul Smith Extreme Women Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
57,90 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Вероятно няма човек във Великобритания, който да не познава едно от най-известните имена в британската модна индустрия - Пол Смит. От втората половина на миналия век Пол е смятан за абсолютен гений в своята област, който умело съчетава традиционни и модерни елементи. Днес марка Paul Smith продава както мъжки и дамски дрехи, така и аксесоари за дома и не на последно място парфюми**.

История на марка Paul Smith

Въпреки че в началото на кариерата си Пол Смит е познат само във Великобритания, днес неговите модели са познати и предпочитани по цял свят. В началото той не се стреми да бъде дизайнер, а мечтае да стане професионален спортист, но след тежка контузия е принуден да сложи край на кариерата си. Това го доближава до света на модата. Първата си колекция представя през 1976 г. В началото продава моделите си от собствения си дом в Лондон, който е превърнал в магазин заради професията си. Днес Paul Smith проектира и реализира мъжка и дамска мода, аксесоари, стоки за дома и парфюми. Първият парфюм Paul Smith се нарича просто Men. Днес компанията предлага огромен избор от дамски и мъжки аромати.

Парфюми Paul Smith

Парфюми Paul Smith са аромати, носещи атмосферата на британската елегантност, които са модерни и вечни композиции, както и модата на тази марка. Дамските аромати са предимно с флорални и плодови нотки, а мъжките очароват с дървесно-флорални акорди, които създадат хармонична симфония. Парфюми Paul Smith са за жени и мъже, които се възхищават на британския стил, обичат елегантността и искат да бъдат уникални и неповторими. И ако все още се колебаете дали да си купите парфюм Paul Smith, достъпните цени със сигурност ще ви убедят.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много приятен, летен

  • Траен
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: