Nautica Oceans Eau de Toilette за мъже 20 ml увредена кутия

Не е наличен   |  (ID: 161608)
7,20 лв
          
В наличност   |  (ID: 159372)
9,70 лв

Описание

Nautica е американска лайфстайл марка, която първоначално се фокусира върху производството на висококачествени и удобни мъжки дрехи, подходящи за ветроходство и водни спортове. Днес Nautica предлага огромен избор от спортни облекла за мъже, жени и деца, както и свежи ароматни композиции. Всички парфюми Nautica пресъздават усещането, сякаш плавате с лодка в морето.

Историята на марка Nautica

Американската модна марка Nautica е създадена през 1973 г. и предлага предимно дрехи и аксесоари за мъже, жени и деца, както и уникална колекция аксесоари за дома, в която водата и морето са основното вдъхновение за този асортимент. Постепенно разширява дейността си и предлага различна гама от продукти. В допълнение към спортното облекло, през 1992 г. Nautica предлага първия одеколон за мъже. В асортимента можете да откриете и подаръчни дамски и мъжки комплекти.

Аромати, вдъхновени от морето

Марка Nautica предлага предимно парфюмни и тоалетни води за мъже, както и дезодоранти към тях. Всички предлагани аромати се отличават с неустоими дървесно-ароматни и акватични композиции. Nautica избира имена за своите мъжки аромати, които от първия момент навяват омайната атмосфера на неописуеми морски пътешествия, красотата на островите и лазурното море.Парфюми Nautica се отличават с освежаващ състав, който ще зарадва всеки мъж и очароват всяка жена.

Дайте възможност на ароматите Nautica да ви отведат на пътешествие с уникалните ухания, вдъхновени от морето.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Хибав е

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest