Подарък при покупка от марка Gabriella Salvete

Mexx Black Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
19,90 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
19,90 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Холандска марка Mexx печели своите почитатели с младежка мода за жени, мъже и деца, стилни аксесоари, популярни часовници и не на последно място със своите свежи ароматни композиции. Една от най-успешните световни модни марки винаги търси вдъхновение от от пулсиращата енергия на града, а колекциите й са предимно за младежи на възраст до 25-30 години.

Mexx: Марка, вдъхновена от целувката

Всичко започва през 1986г. чрез сливане на 2 марки на модния дизайнер Rattan Chadha. През 70-те и 80-те години на миналия век той създава мъжко облекло под марката Mustache и дамско облекло с етикета Emanuelle. След известно време решава да обедини тези марки в една. Взима началните буква от всеки бранд и добавя "хx", американски символ за целувка. Днес е една от най-известните модни марки, а колекциите й се предлагат в повече от 55 страни по света.

Парфюми Mexx

Подобно на дрехите, парфюмите на тази марка са младежки, свежи и много разнообразни. Едно от най-успешните творения е Life is Now, чийто аромат се предлага в дамски и мъжки вариант. Ако харесвате свежи цитрусови нотки, парфюм Mexx Woman с неустоим искрящ аромат на лимон и бергамот определено ще ви спечели. Парфюми Mexx са предимно свежи и енергични композиции, подходящи за всеки ден и непретенциозни поводи, отличават се с разнообразие и огромен избор. Повечето от тях са създадени с помощта на парфюмеристите Benoist Lapouza и Nathalie Lorson.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(4 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 4x мнения на клиенти

Оценки 4x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесвам го

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много харесвам този продукт и го ползвам от години

  • Траен аромат въпреки че е тоалетна вода. Подходящ за всеки случай. Обожавам този аромат
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвам го от много години. Купувах го от Германия

  • Не го препоръчах, мои познати харесаха аромата и им го подарих, а след това им го поръчах. В Германия го закупувах на малко по-висока цена.
  • Нямам препоръки,
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

получих преди доста години този парфюм като подарък. После си го купувах от България и Германия, но на по-висока цена. Тази оферта ми хареса, като съпоставка на цена и качество. ползвам и други марки парфюми, но този винаги е наличен.

  • Уникален аромат, харесва се на мойте колеги и приятелки

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: