Lamborghini Millennials Eau de Toilette за мъже 125 ml увредена кутия

Не е наличен   |  (ID: 161066)
14,30 лв
          
В наличност   |  (ID: 140237)
19,10 лв

Описание

Вероятно всеки от нас познава марка Lamborghini, свързана с бързите автомобили. Италианската компания със седалище в Болоня е основана през 1962 г. от Ferruccius Lamborghini. Луксозните автомобили, които италианската компания произвежда не са достъпни за всички, но парфюми Lamborghini са подходящи за всеки, който търси оригинален аромат, носещ духа на бързите коли и свободолюбивия дух.

Lamborghini срещу Ferrari

Историята на създаването на марката е много интересна. Нейният основател се оплаква на Ferrari от качеството на техния съединител, тъй като по това време е собственик на компания за производство на трактори. Енцо Ферари отговаря раздразнено, че ако не може да кара кола, най-много да кара трактор. Ламборгини се връща в завода си, разглобява съединителя на Ferrari и установява, че съединителите са доставени от същата компания, която му е доставяла части за трактори. Той открива повредата и с помощта на правилната част я отстранява. И тогава решава да се конкурира с автомобили Ferrari.

Козметика Lamborghini за уверени мъже

Италианската страст и чар се отразяват не само в бързите автомобили, но и в козметика Lamborghini, която е създадена предимно за уверени мъже. В асортимента на марката ще откриете изискани парфюми, дезодоранти, душ гелове, балсам след бръснене и др.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest