Labello Hydro Care Балсами за устни

          
В наличност   |  (ID: )
5,80 лв
Доставка:

Описание

Знаете ли, че германската марка Labello е синоним на грижа за устните вече повече от 100 години? През 2009 г. легендарният балсам за устни Labello, който вече няколко поколения използват с увереност и нанасят върху устните си, както и марка Nivea, е една от традиционните марки на Beiersdorf със седалище в Хамбург, Германия. Думата Labello произлиза от латинските думи "labium" (устни) и "bellus" (красив), което точно описва целта на Labello - да направи устните ви красиви!

Labello: Експерт в грижата за устните

Марка Labello е основана от предприемача Оскар Тропловиц. Още от самото начало той се фокусира върху блясъка и подхранването на устните. Балсами за устни Labello в практични и иновативни опаковки веднага стават популярни през 30-те години на миналия век. Те се продават чрез рекламни плакати. През 1953 г. марката заменя алуминиевите кутии на своите балсами с по-цветни и модерни пластмасови. Постепенно започва да се обръща внимание на проблемните устни, защитата им от слънчева светлина или по време на спорт, но също така и на новите модни тенденции в козметиката - нюанс, блясък, нежен аромат. Днес марката Labello е лидер на пазара на цялостна грижа за устните както за жени, така и мъже. Произвежда около 160 милиона стика годишно. Ако искате да се справите със сухите устни, изберете балсами за устни Labello!

Популярни балсами за устни Labello

Балсам за устни с аромат на ягода Labello Strawberry Shine е много популярен сред нашите клиенти, тъй като осигурява хидратация, подхранване и деликатен цвят на устните. Балсам Cherry Shine има сходно действие, но се отличава с интензивен аромат на череши. Добри клиентски отзиви получават и балсам Labello Vanilla Buttercream с деликатен аромат на ванилия. Формулата му с активни съставки минимизира загубата на влага в деликатната кожа на устните. Labello произвежда и балсами за устни с SPF 15 или 30. Изключително предпочитан е и подаръчният комплект за грижа за устните Labello Star - съвет за подарък за дама. Съдържа три от доказаните балсами за устни на Labello: Меко розе, перлен блясък и без цвят, всички в опаковка от 5,5 мл. Който и продукт на Labello да изберете, винаги ще имате хубави, меки и подхранени устни - само за целувки..

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: