Hermes Calèche Eau de Parfum за жени

          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: )
210,90 лв
Доставка:

Описание

Името означава колесница, теглена от коне - символ и лого на компанията Hermes. Caleche е елегантен цветен аромат. В началото ще почуствате силното ухание на манго, което по късно ще отзвучи, оставяйки след себе си прелестно ухание на свежи плодове. Накрая ще бъдете завладени от уханието на ирис, сладка роза, тубероза и мимоза. Парфюм Caleche е много лек, дискретен и романтично елегантен.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.8

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Боряна
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

За любителите на класиката. Изключителен.

  • Стилен, топъл, успокояващ класически аромат. Много напомня Chanel No. 5. След затихването на началните остри сапунени нотки идва топъл, дълбок, дървесен аромат. Не е за търсещи модерни аромати. Невероятна трайност, което подсказва автентичност. Особено за цената, на която успях да го закупя, препоръчвам горещо!
  • Оригиналната цена е изключително висока. Началото е разочароващо за мен, понеже очакванията ми бяха за висок клас парфюм, а първоначалните нотки са резки, твърде сапунести, обикновени. Това, което следва обаче, компенсира началото.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Един от любимите ми аромати

  • Атрактивна цена
  • Няма
Д.Боев
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Колесницата на HERMES е един от шедьоврите на марката,парфюмната вода е със сложен състав,основно се усеща мимозата,която в началото прави уханието сладникаво,туберозата придава последваща тежест и трайност,а след като изсъхне добре се усещат свежи плодове като елегантна база,като цяло ароматът е от по-старите аромати на марката,но си заслужава,парфюмната вода е подходяща за по-студено време,оценката ми е отличен.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest