Практичен бележник подарък при всяка покупка от марката Chloe над 30лв.

Gabriella Salvete Gel Enamel 09 Гел лак за нокти за жени 11 ml
Нюанс: 09

Код на продукта: 70928 Не е наличен Следете наличност на продукт 8,70 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Gabriella Salvete Gel Enamel Лак за нокти
Подаръчни комплекти Gabriella Salvete Gel Enamel Лак за нокти купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Качествена декоративна козметика, безброй модерни нюанси и изгодни цени, това е марка Gabriella Salvete. Бъдете красиви всеки ден благодарение на козметика с италиански темперамент и оборудвайте козметичната си чанта със спирали, сенки за очи, пудра, лакове и фон дьо тен с добре познатото име Gabriella Salvete!

Италианска козметика с чешки корени

През 1990 г., вероятнoстта да закупите качествена козметика в магазин е почти невъзможно или цените им са били твърде високи. Основателят на марка Gabriella Salvete, Aleš Monteleone решава да разшири асортимента от предлаганата декоративна козметика и започва да произвежда качествени продукти на много атрактивни цени.

Започват с лакове за нокти

През първата половина на 90-те години стартират с лакове за нокти, които все още са сред най-популярните продукти на марка Gabriella Salvete. Имат много модерни нюанси и се отличават с изключителна трайност. Портфолиото на тази чешко-италианска марка постепенно се разширява и след няколко години става една от най-търсените брандове по света. Италианският стил придава на жените космополитен чар и неустоим външен вид.

Новата визия с козметика Gabriella Salvete

През 2010 г. компанията се премества в Милано, Италия, започва да предлага своите продукти и в други страни, постепенно добива популярност и печели хиляди клиенти. Продуктите следват модните тенденции и се създават според нуждите на пазара. А вие вече избрахте ли си декоративна козметика Gabriella Salvete?

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: