Collistar Professional Моливи за устни за жени

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

розова

В наличност   |  (ID: )
10,20 лв
Доставка:

Описание

С професионалния молив за устни Collistar Professional Lip Pencil можете да гримирате устните си лесно, бързо и с професионални резултати.

Усъвършенствайте устните си с молива за устни Collistar Professional!

  • използвайте молива, за да създадете линия в единия край, която предотвратява размазването на червилото и подчертава чувствеността на устните ви,
  • четката може да се използва за запълване на цялата устна с цвят,
  • дълготрайната и водоустойчива формула позволява целодневно нанасяне на грим, без да е необходимо да се правят корекции или поправки,
  • моливът има приятно мека текстура, която е лесна за нанасяне.

Как да използвате молива за устни?

За да очертаете контура на устните, очертайте с молива тънка линия по линията на устните. За да оцветите устните, запълнете цялата зона с молива и разнесете с четката.

Показаният нюанс зависи от цветовите настройки на вашия монитор. Действителният цвят може леко да се различава.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest