Clarins Multi-Active Нощни кремове за лице за жени

Описание

Страст към красотата и уважение към природата, това е мотото, което стои зад създаването на легендарната френска марка Clarins. Пионер в областта на натуралната козметика и европейски лидер в областта на луксозната грижа днес предлага ефективни решения за всеки тип кожа и всяка възраст. Clarins предлага необичайно разнообразна гама от ефективна козметика - от скраб за тяло, интензивни маски и серуми за лице и популярна дневна, нощна и околоочна грижа. Разбира се, включва и слънцезащитна козметика, автобронзанти, грижа за тялото и козметика за мъже. Козметика Clarins е разработена с повече от 250 внимателно подбрани растителни екстракта, тъй като марката предпочита натуралните съставки пред химическите. Открийте уникалното биоразнообразие на нашата планета с козметика Clarins и се наслаждавайте на красива кожа без компромиси!

Френска козметика Clarins: За красотата на жените и мъжете

Jacques Courtin вярва, че красотата на човек е пряко свързана с щастието и удовлетворението. Ето защо още през 1954 г. основава институт за красота в Париж и му дава името на персонаж, който някога е играл в училищна пиеса. Създадена е марката Clarins, а фамилното име е променено на Courtin-Clarins. Основателят на марката Clarins скоро осъзнава, че по-ефективна би била ежедневната грижа, на която жените могат да се отдадат от уюта на дома си, и постепенно въвежда невероятен набор от козметични продукти. Първото изобретение е стягащ крем за тяло Masvelt през 1962 г., който се бори с целулита и отпуснатата кожа. Той се продава с голям успех и днес. В началото на 90-те години на миналия век се появява първата колекция грим козметика, както и уникалната съставка Anti-Pollution Complex, която защитава кожата от външни влияния на околната среда и сега се съдържа във всички кремове за лице на Clarins. Популярна козметика за мъже Clarins поставя началото през 2002 г.

Clarins: Историята на едно изключително семейство

Уникалната страст към красотата в семейство Courtin-Clarins се предава от поколение на поколение. Потомците на основателя и днес заемат ръководни постове и изпълняват смелите виждания на Jacquese Courtina-Clarinse. Марка Clarins се ръководи от постоянни иновации, непрекъснато усъвършенства продуктите си и консултира клиентите си. Може би всеки продукт има свой собствен метод на приложение за незабавно видими резултати. Изпробвайте ефективната козметика на Clarins. Някои от най-популярните продукти включват подмладяващ Double Serum, 100% натурални подхранващи масла, както и изискани аромати. Благодарение на Clarins можете да бъдете красиви на всяка възраст!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Определено ще поръчам отново от магазина

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Продуктът си е съвсем ОК.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest