🚚 Безплатна доставка с избрани марки

 

ALFAPARF MILANO

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката ALFAPARF MILANO

Слоганът на марка ALFAPARF MILANO е: "Всички типове коса се нуждаят не само от грижи - те заслужават ежедневно внимание."

ALFAPARF MILANO е водещ италиански производител за професионална козметика за коса. От каквото и да се нуждае косата ви, ALFAPARF MILANO ще се погрижи. марка, която е винаги в крак със съвременните тенденции и най-новите научни разработки.

ALFAPARF MILANO: Магьосник в грижата за косата

Основана от Roberto Franchina през 1980г. От самото начало тя предлага оригинални и лесни за използване продукти за коса, които могат да се изполват както във фризьорски салони, така и в домашни условия. Компанията черпи вдъхновение и от централата си, базирана в Милано - център на най-горещите модни тенденции, където се срещат предприемачеството, артистичността и италианското творчество.

Кои са най-известните профукти за коса ALFAPARF MILANO?

Марката е известна с безмонячна боя за коса Color Wear с аргинин и естествени масла; без амоняк, MEA, PPD, алкохол и силикон. Клиентите от цял свят предпочитат шампоан Semi Di Lino Diamond Illuminatin, който подхранва, защитава и видимо озарява косата. Марката предлага и балсам със същото име за блясък и по-лесно разресване на косата. И двата продукта предпазват косата от външни влияния и UV лъчите. Кератинов спрей Keratin Therapy Lisse Design Keratin Refill ще удължи ефекта на изправената коса, дори и на най-упоритата коса. Поръчайте козметика за коса на известната италианска марка ALFAPARF MILANO от цялата страна-удобно и лесно!

Доставка:
Сертификати: