Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS Alive!

Weleda Baby Calendula Oil Олио за тяло за деца

Описание

Weleda е марка, която е в пълна хармония с природата и човека. Историята на тази марка започва през 1921 г. По това време тя е фармацевтична лаборатория със собствена градина с лечебни билки. Днес Weleda е един от водещите световни производители на холистична натурална козметика и лекарства за антропософска терапия и е представена в повече от 50 държави.

Козметика, предлагаща най-доброто от природата

Изключителното при продуктите на Weleda е, че те се произвеждат само от натурални съставки и при производството им не се използват изкуствени консерванти. Освен това повечето от съставките се добиват от биологично земеделие. Гамата на марката включва продукти за грижа за лицето, тялото и косата, както и за стоматологична грижа. С тази марка вие също ще откриете продукти, които ще се харесат на вас и вашето тяло.

Weleda може да се похвали със сертификат B Corp

Weleda винаги се е стремяла към устойчивост, за което свидетелстват някои от целите, които си е поставила. От 2022 г. тя планира да подобри екологичните характеристики на всички свои продукти, а до 2025 г. иска значително да намали финансовия си въглероден отпечатък, както и въздействието на продуктите си върху околната среда по време на употреба. Компаниите, които работят за по-устойчива и приобщаваща икономика за всички, са обединени от B Lab, която също така е присъдила сертификата си B Corp на Weleda. Компаниите със статут на B Corp отговарят на най-високите стандарти за доказани социални и екологични резултати, като балансират между печалбата и целта.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: