Настройки за филтриране
Пол
Серия Вид на продукта
Цена
-

Stella McCartney

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Stella McCartney

Стела Маккартни е успешен британски моден дизайнер, чийто баща е музикалната легенда и бивш член на The Beatles Пол Макартни. Така че със сигурност не можем да отречем на това семейство таланта и световния успех. Стела Маккартни става известна с безкомпромисната си борба за защита на правата на животните. Днес Stella McCartney е популярна марка на световния пазар и предлага изискани парфюми и козметика. Емблематичните парфюми Stella McCartney са предназначени за всеки, който е уникален по характер и стил. Въпреки че не са много популярни в България, те жънат безпрецедентен успех в родната си Америка.

История на марка Stella McCartney

Стела е смятана от своите близки за детето-чудо на модата. Още на дванадесет години тя започва да проектира първите си модели. Три години по-късно се присъединява към екипа на Кристиан Лакроа. Тя завършва колежа по изкуства и дизайн Мартинс през 1995 г. и стартира първата си колекция две години по-късно. Стела смята, че позицията на творчески директор на модна къща Chloé в Париж е голямо начало в нейната кариера. Първата й колекция в Париж получава смесени отзиви, но талантливата дизайнерка не се отказва и затвърждава позицията си на изгряваща звезда в модната индустрия. Нейните творби набират все по-голяма популярност, клиенти са ѝ звезди като Мадона, Ани Ленъкс и Гуинет Полтроу. Марката пуска първия си парфюм Stella през 2003г

Парфюми Stella McCartney

В работата си Стела Маккартни не забравя близките си. С парфюм Stella McCartney L.I.L.Y. отдава почит към своята майка, съкращението означава: Linda I Love You. Ароматите от престижната работилница се характеризират главно с флорални и дървесни акорди, които очароват милиони жени по целия свят. Уверете се и вие в тяхната уникалност и изразете вашия собствен стил.

Доставка:
Сертификати: