Schwarzkopf Professional Silhouette Pumpspray Лакове за коса за жени

          
В наличност   |  (ID: )
34,00 лв
Доставка:

Описание

Добре познато лого със силует на черна глава със сигурност не е необходимо от представяне. Професионална козметика Schwarzkopf Professional има традиции от повече от 120 години и посвещава времето си на изследване на косата и предлагане на ефективни продукти в нейната грижа, както оформяне и оцветяване. Ако марка на пазара разбира перфектно косата от всеки тип и знае как да се грижи, това е Schwarzkopf Professional. Днес тази козметика е символ на качество, надеждност, доверие и е спечелила хиляди различни патенти. Повечето от тях правят малка революция на козметичния пазар. Каква е основната мотивация на марка Schwarzkopf Professional? Това е красивата коса.

Козметика Schwarzkopf Professional?

Началото е поставено през 1898 г. Ханс Шварцкопф по това време отваря собствена аптека в Берлин и може би осъзнава, че името Schwarzkopf ( = черна глава ) е подходящо име за козметика за коса. Не след дълго аптеката на г-н Schwarzkopf започва да предлага водоразтворим прахообразен шампоан - един от първите продукти на козметичния пазар, който се превръща в абсолютен хит. През 20-те години на миналия век предлага течен шампоан , а през 1949 г. крем шампоан в тубичка. През 60-те години лансира първия фиксиращ продукт Taft или " течна мрежа за коса ", както и уникалната боя за коса Schwarzkopf Igor Royal , която днес можете да намерите в над 120 нюанса. Печелят популярност и много други продукти в грижа за косата, балсами и бои.

Какви продукти на Schwarzkopf Professional предпочитате?

Подкрепете собствената си индивидуалност и покажете най-добрата част от себе си с козметика за коса Schwarzkopf Professional. Стилизиращата серията Osis ще ви помогне всеки път да сте с перфектна прическа. Едни от най-продаваните продукти от марката са изглаждащ серум Flatliner , стилизираща гума Thrill и спрей за блясък на косата Sparkler . За всеки тип коса ще се погрижи линията BC Bonacure , която предлага шампоани, балсами и маски за суха, увредена, фина, боядисана и нормална коса. Schwarzkopf Professional предлага продуктовата линия и за мъже 3DMEN , докато Schwarzkopf Silhouette ще осигури надеждна фиксация за вашата прическа. Какъв продукт ще изберете за вашата грива?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest