Подарък при покупка от марка Gabriella Salvete

Schwarzkopf Professional Osis+ Grip Втвърдители за коса за жени

          
В наличност   |  (ID: )
17,00 лв
Доставка:

Описание

Желаете ли сами да си направите наистина оригинална и ефектна прическа? Как да впечатлете от пръв поглед вашите колеги и приятели? Серията козметика за коса Schwarzkopf Professional Osis+ за креативни жени и мъже може да ви помогне да направите точно това. Марка Schwarzkopf е създадена през 1898 г. и винаги е била иновативна. Днес тя успешно се развива в категориите боя за коса, стилизиращи продукти, грижа за косата, грижа за кожата, грижа за устната кухина и грижа за тялото. Към легендарните серии на марката Schauma, Taft и Palette постепенно са допълнени от други модни линии като GLISS KUR, got2b и Osis+.

Schwarzkopf Professional Osis+: Професионално оформяне на косата

Серията Schwarzkopf Osis+ е наистина разнообразна. Ще откриете стилизиращи ластици, пудри за коса, различни серуми, гелове и кремове, продукти за блясък на косата, лакове и втвърдители със силна фиксация... Имате ли нужда от още нещо? Изпробвайте например дефиниращ и оформящ солен спрей за блясък и оформяне на косата, който просто се напръсква върху влажна коса и се оставя да изсъхне за по-небрежен вид. Schwarzkopf Professional Osis+ ще развълнува всеки, който предпочита да бъде различен!

Най-популярни стилизиращи продукти Schwarzkopf Osis+

В линията Schwarzkopf Professional Osis+ много популярни са фибърната гума за силна фиксация Thrill, матиращата пудра за обем Dust It или изглаждащ серум за коса Flatliner. Търсен е и серум за обем Body Me или Rough Rubber Paste - революционна гумена паста за дълготрайни прически с по-груба текстура и същевременно естествен вид, също са популярни продукти. Подходящи са за всеки тип коса, мокра и суха. Продуктите на Schwarzkopf Osis+ не слепват косата, не я утежняват и са лесни за употреба.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: