Salvatore Ferragamo Pour Homme Eau de Toilette за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Марка Salvatore Ferragamo носи името на известния италиански обущар, обичан от знаменитости, който вече има собствен музей във Флоренция. Днес компанията произвежда и други модни стоки, включително козметика и парфюми с елегантни флакони, вдъхновени от италианския стил. Когато се произнесе името Salvatore Ferragamo, първите асоциации са за колекциите аромати Incanto, Incanto Dream, Incanto Shine и Incanto Heaven. Въпреки това оригиналните дамски, мъжки и унисекс парфюми Salvatore Ferragamo предлагат голям избор от аромати, от които всеки парфюмен любител може да избере. Позволете им да омагьосат и вас!

Salvatore Ferragamo: Дизайнер на обувки

Роденият в Италия Салваторе Ферагамо (1898-1960 г.) е изключително успешен дизайнер на обувки, който дори изучава анатомия. Първите си обувки изработва на деветгодишна възраст за една от сестрите си. След плодотворната си "американска" ера той основава компанията Salvatore Ferragamo в Италия през 1927 г. В златните дни на Холивуд всяка звезда има поне един чифт обувки от своята работилница. И това са изящно ушити обувки. Салваторе Ферагамо е създател на клиновидния ток и на други иновации в обувките. Днес компания Salvatore Ferragamo се управлява от семейството. Предлага модни обувки, чанти, копринени аксесоари, часовници, дрехи и, разбира се, парфюми - изискани аромати, които са също толкова удобни за носене, колкото и обувки Ferragamo.

Популярни парфюми Salvatore Ferragamo

Първият е дамският парфюм Gilio (1960 г.). Сред Топ ароматите на Salvatore Ferragamo са гореспоменатата плодово-цветна композиция Incanto Shine (2007 г.), дамски парфюми F for Fascinating Night (2009 г.), Signorina (2011 г.) и Emozione (2015 г.). Най-високо оценените мъжки аромати са представени от F by Ferragamo Black (2009 г.) и Uomo (2016 г.) - символ на италианския стил, създадена от известните парфюмеристи Алберто Морилас и Орелиен Гишар. Парфюми Salvatore Ferragamo са оптимистични аромати, които ще ви вдъхновяват за нови начинания. Можете да изберете и модерни унисекс аромати, като La Commedia (2017) от колекцията Tuscan Soul и ще внесат нотка лукс в ежедневието.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

М.Д.
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Препоръчвам на тези, които обичат класиката и елегантността.

  • Много добър парфюм, подходящ за по-улегнали мъже. Отличава се с много оригиналност. Въпреки, че е на пазара вече повече от 20 години, актуалността му не е намаляла. Мисля, че това е един от "вечните парфюми", които ще привличат почитатели още дълги години. В началато се усеща много свежест. С течение на времето, може би след около 15-20 мин., започват да изпъкват сухи дървесни нотки /намек за сухи дървени стърготини/, както и мирис на свежи смокинови листа и далеч по-слабо на карамфил-цвете, не подправката. Пръсъстват също и нотки на дървесен мъх. Всичко тово е много добре комбинирано, за да се получи един типично мъжки, елегантен аромат, който няма нищо общо с парфюмите, с мирис на ширпотреба, макар и маркови.
  • Оценка по десетобалната система:
  • Мирис - 10/10;
  • Сила - 6.5/10;
  • Трайност - 6-7/10; Предполагам, че е индивидуално за всеки.
  • Бутилка - 7/10;
  • Индивидуалност, отличителност - 10/10;
  • Нямам забележки, а по-скоро препоръка - може би трябва леко да се повиши трайността.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest