Rituals

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Rituals

Холандската марка Rituals е основана през 2000 г. от Raymond Cloosterman. Тази марка е изключителна най-вече поради факта, че е първата компания в света, която предлага луксозна козметика за дома и тялото в комплект. В нейния асортимент ще намерите висококачествени продукти, предназначени за грижа за тялото, както и ароматни свещи. И каква е философията на тази марка? „Щастието се крие в малките удоволствия, така че се наслаждавайте на момента „тук и сега““

Луксозни козметични ритуали за дома и тялото

Можете да превърнете ежедневието си в приятен спа ритуал. Поглезете тялото си с Rituals The Ritual of Ayurveda, който съдържа екстракт от роза и хималайски мед, и се насладете на усещане за релакс на тялото и ума. Не пропускайте течен сапун Rituals The Ritual от Dao, който съдържа екстракт от билката Yi Yi Ren, ценена от векове със своите лечебни ефекти, и екстракт от лотос, който се грижи за кожата и я допълва с очарователен аромат.

Вашият ежедневен ритуал с марка Rituals

Продуктите на Rituals са намерили своето вдъхновение в автентичните източни ритуали и тяхното производство подчертава не само ефективността, но и изключителния аромат. Следователно не е чудно, че водещите световни производители на парфюми работят заедно, за да произвеждат продукти Rituals. Продуктите не са тествани върху животни и не съдържат животински съставки, така че са подходящи за вегетарианци. Освен това всички продукти са тествани от водещи дерматолози и за производството им се използват естествени съставки от възобновяеми източници.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest