Replay Jeans Spirit! For Her Eau de Toilette за жени

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
14,40 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Нежен, модерен и успокояващ - това е ароматът на тоалетна вода за жени Replay Jeans Spirit! For Her, предлагащ се в женствен дизайн на флакона в нежен розов цвят. Представен на света през 2011 г., вдъхновен от безкрайната свобода. Тоалетната вода с участието на опияняващ божур е изпълнена с радост и оптимизъм за живота. Искате ли причина да се усмихнете? Ето една.

Оптимистичен, модерен аромат

Парфюмът трябва да ви подхожда толкова добре, колкото и любимите ви дънки, не сте ли съгласни? Тогава открийте аромата, който ще се превърне във ваша втора кожа. Ароматната композиция започва с деликатен божур, доминираща съставка. Нотки на божур са придружени от екзотични акорди на маракуя и фино пикантни нотки на джинджифил, които създават интересен контраст. Завършва с фино ухание на виолетка и мускус - една от най-чувствените съставки в света на парфюмите. Наслаждавайте се пълноценно на всеки момент с тоалетна вода Replay Jeans Spirit! For Her.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Ивето
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Препоръчвам с две ръце

  • Уникален и траен аромат а за цената си няма грешка!
  • Не
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest