Nivea Men Pure Impact Душ гелове за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
5,80 лв
Доставка:

Описание

Кой не е познава марка Nivea? Обзалагаме се, че типичната синя кутийка с универсален крем Nivea ви обгрижва още от детството. Винаги когато кожата на лицето е зачервена, имате сухи ръце или груби пети, използвате добре познатата синя кутийка. Легендарният крем Nivea е повече от 100 години на пазара и оттогава до днес е неизменна част от домакинството на милиони семейства в повече от 200 страни по света. Любопитно е, че състава, аромата и текстурата почти не са променени от създаването му до наши дни. Днес асортиментът на марката включва козметика за лице и тяло, линия за жени, деца и мъже, както и слънцезащитни продукти. Но как започва всичко?

Легендарната синя кутийка Nivea Creme

Трима мъже полагат основите на козметика Nivea: фармацевтът Оскар Тропловиц, химикът Исак Лифшутц и дерматологът Пол Герсон Уна, които виждат огромен потенциал на емулгатора Eucerit - позволява комбинирането на вода и масло в крем. И така през 1911г. триото представя Nivea Creme. Името на компанията е вдъхновено от снежнобелия цвят, произлизащо от модифициране на латинската дума "snow". Целта им е да произвеждат качествена козметика за всички. Благодарение на иновативния си състав и непроменлива консистенция, революционният крем Nivea може да бъде продаван по целия свят, без да променя своите качества. Днес можем да кажем, че това е един от най-успешните козметични продукти на всички времена.

Грижовна козметика за цял живот

Успешният път на козметика Nivea продължава и до днес. Трима души с ясна визия стоят зад създаването на марката. Екип от учени и маркетинг специалисти ежедневно разработват и оформят визията на продуктите. Благодарение на тях марката постоянно ни предлага успешни козметични иновации и ние вече приемаме много от тях за даденост. Знаете ли, че Nivea първа представя крем и лосион за кожа, слънцезащитен крем със защитен фактор, продукти за след бръснене без алкохол, специална линия за зряла кожа и кремове против бръчки с коензим Q1O? Независимо дали сте мъж или жена, независимо от възрастта, типа или тон кожа, бъдете сигурни, че Nivea има винаги решението за вас.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest