Montale White Musk Eau de Parfum

В наличност   |  (ID: )
125,90 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
117,80 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Привлича ли ви Ориента? Искате ли да се запознаете с историята на парфюмите ѝ? Открийте вълнуващите аромати, които френската нишова марка Montale предлага на своите почитатели. Марка Montale предлага дамски, мъжки и най-вече унисекс парфюми с гурмандски или пикантни нотки, които нямам как да не ви спечелят. Те са композирани с благороден уд (aoud) - афродизиакална ароматна смола, която се извлича от агарово дърво. Изисканите ориенталски парфюми Montale се носят най-добре през есенно-зимния сезон и на специални поводи, но могат да се носят и през деня, в зависимост от настроението ви.

Pierre Montale: Виртуозът на нишови парфюми

Montale е основана в Париж през 2003 г. от опитния парфюмерист Пиер Монтале. Преди това той прекарва много време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за кралското семейство и други известни личности. Смес от аромати, преплетени с Ориента, става основа на парфюмите Montale. Ексклузивните парфюми Montale съдържат висока концентрация на редки естествени съставки, така че имат интензивен и дълготраен аромат, защитен в непрозрачен алуминиев флакон. "Всяка година пускам на пазара няколко парфюма", казва Пиер Монтале. "Базирам се на изискванията на пазара. Жените винаги търсят нещо ново. И ако има, те ще се върнат отново. Това е така във Франция, Саудитска Арабия и навсякъде другаде."

Най-известните парфюми Montale Paris

Aoud Parfums Montale, първата френска линия аромати, посветена на гореспоменатия уд, е много популярна, особено композициите Aoud Damascus (2006 г., дамски), Aoud Flowers (2008 г., мъжки) и Aoud Musk (2010 г., унисекс). Другите аромати на Montale Paris също включват популярни есенции от арабския свят - като роза, жасмин, избрани подправки, мускус, ванилия, ветивер, кедър и сандалово дърво. Някои от най-известните парфюми включват Ginger Musk (2006 г., унисекс), Intense Cafe (2013 г., унисекс), Louban (2009 г., унисекс) и Pure Gold (2009 г., дамски), чийто основен аромат е наситен с бял мускус, ванилия и пачули. През 2017 г. Montale спечели с колекцията дамски парфюми Diamond. Всяко от нейните творения обаче е лукс, на който можете да се отдадете.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest