Mercedes-Benz Man Дезодоранти за мъже

Описание

Търсите стилен мъжки аромат? Подарък за партньора ви за Свети Валентин или за Коледа, или пък първи парфюм за сина ви? Изберете атрактивната марка Mercedes-Benz! Ако не можете да си позволите автомобил от тази марка, със сигурност можете да си позволите луксозен парфюм от тях. Немска марка Mercedes-Benz е за мъже, които смело следват мечтите си. Парфюми Mercedes-Benz в стилни флакони могат да се носят навсякъде - в офиса, следобед във фитнеса, вечер в бара...

Mercedes-Benz: Парфюми с логото на автомобилната компания

Мъжки и дамски парфюми Mercedes-Benz са създадени през 2012г. Първият аромат Mercedes-Benz е съчетание от виолетки, пипер и бергамот. Отразява по изкусен начин спортната елегантност на марката и ѝ придават специална харизма. Присъства и логото на Mercedes-Benz, което от 1926 г.е сребърната трилъчева звезда, изобразяваща земята, водата и въздуха. Парфюмите Mercedes-Benz се допълват от дезодоранти, продукти за бръснене и козметика за тяло.

Популярни парфюми Mercedes-Benz

Фаворит е мъжката тоалетна вода Mercedes-Benz VIP Club Addictive Oriental by Alberto Morillas (2015 г.) - пикантен аромат, който действа като покана за пътуване през уикенда в луксозен автомобил Mercedes-Benz. Друг съвет може да бъде чувственият мъжки парфюм Mercedes-Benz Man Private (2018), който действа като магнит за жените. Основните му съставки са кипарис, пачули и амброксан. Популярен е и одеколон Mercedes-Benz Cologne (2016 г.), който може да се изполва след бръснене. Мъжкият аромат Mercedes-Benz Select (2018 г.) ще ви зарадва със свежо сърце от ябълка и мента, а Mercedes-Benz Silver (2017 г.) - с искрящи цитруси. За дамите е ориенталско-флоралният парфюм Mercedes-Benz Woman (2016 г.) с преобладаващи акорди на жасмин и ванилия. Той се предлага в розов флакон със символа на марка Mercedes-Benz. Стартовият парфюм Mercedes-Benz води до създаването и на дамска версия година по-късно, в която преобладават виолетки, рози и праскови.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest