L'Occitane Shea Butter Rose Кремове за ръце за жени

          
В наличност   |  (ID: )
31,20 лв
Доставка:

Описание

Добре дошли в ароматния и очарователен свят на френския Прованс. Именно в тази югоизточна част на Франция, известна с богатата си история и безкрайни лавандулови полета, през 70-те години на миналия век е създадена популярната марка натурална козметика L'Occitane. Оттогава уникалната грижа за лицето, тялото и косата, натуралните парфюми, както и ароматните свещи разпространяват красотата и очарованието на родината си по света и представят най-доброто, което Прованс може да предложи. Именно неразривната връзка между марката и региона води до промяната на името на L'Occitane en Provence в края на 90-те години.

L'Occitane: Любов към растенията

Историята започва през 1976 г., когато 23-годишният Оливие Босан купува по-стар апарат за дестилация и произвежда етерично масло от розмарин. Освен младежкия си ентусиазъм, той е воден и от любов към местната природа и перфектно познаване на растенията. Olivier предлага масло на местните пазари и големият интерес към продукта води до разширяване на асортимента с други растителни масла, сапуни и кремове. L'Occitane en Provence все още използва традиционни методи за производство и най-висококачествени естествени съставки, повечето от които имат сертификат Ecocert. Марка L'Occitane работи само с доказани фермери и колекционери за съставките, които използва в продуктите. Те са предимно от лавандуловите полета в Прованс, ирисови полета в Корсика , но също и сред жените, които правят масло от ший в Буркина Фасо.

Най-популярната козметика L'Occitane en Provence

Днес емблематичната линия L'Occitane Strawberries или Immortele използва полезно масло от безсмъртниче с уникални подмладяващи свойства. Кремове за лице, серуми, грижа за очите и други продукти от безсмъртниче могат да върнат времето назад и да върнат младежкия вид на кожата. Друга популярна съставка е масло от ший, което жените в Африка на юг от Сахара използват от векове за подхранване и защита на кожата и косата си. Изпробвайте кремове за ръце и тяло, балсами за устни и грижа за косата с масло от ший от L'Occitane! И какво да спомена накрая като черешката на тортата? Какво друго освен лавандула, която е едно от първите цветя, които Оливие Босан дестилира. Лавандулата е известна в Прованс като синьо злато, ароматът й успокоява тялото и ума, а L'Occitane ви я предлага под формата на ароматни свещи,козметика за баня и подхранваща грижа за тялото. Вземете частица от Прованс у дома!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest