KENZO Kenzo Amour Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
108,90 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: )
101,50 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Чуйте историята на едно пътешествие из Азия, което предлага воал от цветя, ориз и бял чай. Чувствен, радостен и романтичен, така може да се опише парфюм Kenzo Amour от KENZO. Аромат, който ще ви отведе на пътешествие до Далечния изток и ще ви позволи да вдъхнете най-красивите благоуханни тонове, с които Индонезия, Япония и Китай се гордеят. Ароматът, изпълнен до ръба с изключителен еликсир на любовта, е представен през 2006 г.

Романтичен, мек и чувствен...

Ще се убедите, че пътувате из Азия с уханието на парфюм KENZO Kenzo Amour още с първите нотки, които съчетават акорди на ориз и бял чай. В сърцето ще ви опиянят цветчета от франжипани, което има много деликатен аромат. Именно те вдъхновяват създателите на парфюмната вода по време на пътуването им из Индонезия. Деликатни цветчета франжипани, черешов цвят и хелиотроп разкриват красотата си в композицията. Базовите нотки добавят чувственост и топлина към аромата, свързвайки акорди на тамян, мускус, дървесни нотки и прясно нарязана шушулка ванилия. Ухание на любов, това е, което пресъздава парфюм KENZO Kenzo Amour. Ще бъде ли вашата визитна картичка този аромат?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.8

(6 мнения)

  • 88 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценки 6x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Чудесен аромат

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим ми е

Ирина
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Траен е,прави добро впечатление и създава много приятно настроение!

  • Класен-и като опаковка,и като ухание!Много ''вкусен ''аромат-ванилов,но не е натрапчив.Топъл,подходящ за по-хладните сезони.
  • Всичко ми хареса!
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

аромата , красивия флакон

  • Много свеж, аромат. Препоръчвам!
  • няма
Силвия С.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Препоръчвам го!Много красив аромат за жени, които харесват наситени парфюми с ванилия!

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвала съм го и преди и го харесвам


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest