Juvena Skin Optimize Sensitive Околоочни кремове за жени

Описание

Уникална и първокласна грижа против нежеланото стареене на кожата. Това е швейцарска козметика Juvena, която е на световния пазар от почти 70 години и е истински експерт в областта на козметика против стареене. Ето защо продуктите против стареене на Juvena са особено подходящи за всички, които биха искали да забавят времето и отново да покажат на света своята сияйна и свежа кожа.**

Уникалната анти-ейдж технология Juvena SkinNova SC Technology

Швейцарската козметична компания Juvena е създадена през 1954 г. и оттогава светът я смята за абсолютен лидер в изследванията на кожата и експерт в анти-ейдж козметиката. Самото име Juvena идва от латинската дума "juvenalis", която означава младост, и отразява идеално цялостната визия на марката. Абсолютното откритие на марка Juvena е иновативната технология SkinNova SC, който активно стимулира производството на собствени стволови клетки в кожата, като осигурява идеалната микросреда за кожните клетки. Също така подпомага процеса за обновяване на кожата, като я стяга и ѝ осигурява най-добрите грижи.

Младежка кожа с козметика Juvena

Престижната швейцарска козметика Juvena се стреми да подари на всички жени онзи уникален момент, в който те отново могат да се насладят на свежа, подхранена и сияйна кожа. Juvena успешно се бори с всички признаци на стареене на кожата, като позволява на жените да се чувстват привлекателни и чувствени независимо от възрастта си. Накратко, козметика Juvena перфектно съчетава швейцарско качество и уникални научни изследвания, подходяща е за всичко жени, които се борят с признаците на стареене на кожата. Juvena е абсолютен лидер в своята област.

Осигурете на кожата си младежки вид без бръчки с анти-ейдж козметика Juvena.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest