Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
103,60 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Авангардната модна марка Jean Paul Gaultier съществува от 1976 г. насам. Ако се досещате за сутиена на Мадона с много заострени напред чашки или за парфюми, които приличат на торсове, сте на правилната марка: това са моделите на Жан Пол Готие, "момчето бунтар" или дори "принцът на перверзията", който се противопоставя на традиционното разбиране за женственост и мъжественост. Той комбинира разкроени дамски поли с якета с шипове, а на мъжете дава дълги поли с дълбоки деколтета. Предпочита шотландския килт или раираните ризи - просто оригинална и закачлива мода. Разбира се, той не може да пропусне и света на парфюмите. Търсените в цял свят парфюми Jean Paul Gaultier са неизменна част от пазара от 1993 г. насам.

Jean Paul Gaultier: екстравагантният художник

Прочутият френски дизайнер Жан Пол Готие (роден през 1952 г.) навлиза в модната индустрия без нужното обучение. Като млад налага своите скици на известни дизайнери, докато Пиер Карден не го наема за свой асистент. Жан Пол Готие има още няколко наставници и през втората половина на 70-те години на ХХ век стартира свои собствени модни колекции. Нищо не е свещено за него; той черпи вдъхновение от улицата и телевизията, изпращайки по подиума татуирани модели, пълни модели и възрастни мъже. "Когато една жена се облича като кокетка, това не говори добре за нейния морал", казва Готие. Дрехите му са сюрреалистични, но същевременно удобни за носене, подходящи за всички форми, размери и поколения - факт, който се потвърждава от работата му в Hermes.

Le Male и други парфюми Jean Paul Gaultier

Жан Пол Готие подхожда по подобен смел начин към ароматите си, като предлага дамския си парфюм Classique (1993 г.) във флакон с форма на бюст и рекламира Le Male (1999 г.), един от най-продаваните мъжки аромати в Европа - мускулест моряк с татуирани цветя на гърдите. Ефирният дамски парфюм Classique Betty Boop Eau Fraiche (2016 г.), вдъхновен от сексапилната и свободолюбива кабаретна танцьорка, не прави изключение от линията провокативни продукти. Както Classique, така и Le Male вече са колекции от аромати за съвременните жени и мъже. Известни са и дамски парфюми Fragile (1999 г.) и Scandal (2017 г.). Кажете "Не" на задръжките с парфюми Jean Paul Gaultier!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest