Подарък при всяка покупка от марката Lacoste!

Jean Patou Collection Héritage Chaldée Eau de Parfum за жени 100 ml

В наличност   |  (ID: 135012)
134,90 лв
Доставка:

Описание

Jean Patou започва кариера като шивач през 1912 г., когато открива свое малко ателие. След войната, която прекарва на фронта, той отново отваря бизнеса си и става известен с няколко революционни за времето си действия: удължава късата пола на еманципираните жени, за да ги направи отново изискани дами. Jean Patou е смятан за изобретател на еластичните бански костюми и поли за тенис. Той представя и първото слънцезащитно масло за тяло.

Парфюми Jean Patou

Жан Пату става известен не само като моден дизайнер, но и като талантлив парфюмерист. Създал е аромати за марки като Lacoste. Искате ли да се убедите в уникалността на френските парфюми с богата традиция? Привкусът на лукс е присъщ за дамски парфюм Jean Patou 1000. Ароматната му композиция се открива с теменужки, маточина и цвят от китайски бъз. Началните акорди са последвани от момина сълза, жасмин, роза и здравец. И на финал? Той е композиран от топло сандалово дърво и пачули.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Чела съм за традициите и съдбата на марката Жан Пату и се интересувах от пресъздадените от Tома Фонтен класически аромати на Пату и по-специално от поръчания. Тези парфюми не са в стандартния каталог на доставчиците, затова благодаря на parfimo за възможността.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: