Получете ПОДАРЪК - Лосион за тяло JOOP! при покупка от марка JOOP! на стойност над 20 лв

HUGO BOSS Boss Nuit Pour Femme Eau de Parfum за жени

категория: Eau de Parfum
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти HUGO BOSS Boss Nuit Pour Femme Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Дамски парфюм HUGO BOSS Boss Nuit Pour Femme е вдъхновен от елегантната малка черна рокля, която всяка една жена трябва да има в гардероба. Изисканият аромат, чието рекламно лице е актрисата Гуинет Полтроу е създаден предимно за романтични моменти. Наслаждавайте се на вечерта, бъдете мистериозна и чувствена с парфюм HUGO BOSS Boit Nuit Pour Femme.

Чувствен дамски аромат

Сладкият аромат на току-що подбрана сочна праскова се съчетава с алдехиди, за да създаде уникални връхни нотки. След това се открива сърцето, където са скрити нежния жасмин и спиращата дъха виолетка. Основата на аромата е изградена върху топло сандалово дърво и аромата на мъх. Всяка фатална жена обича да бъде с парфюм HUGO BOSS Boit Nuit Pour Femme. Съвършеният вечерен аромат, много съблазнителен, но същевременно и елегантен. Подарете си усещане за лукс и стил с богатия състав на дамски парфюм Boss Nuit Pour Femme.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: