Eucerin Volume-Filler SPF15 Дневни кремове за лице за жени

Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: )
57,90 лв
Доставка:

Описание

Малко марки могат да се похвалят с такава популярност така, както Eucerin. Това е немска дермокозметична марка, базирана на повече от сто години научни изследвания на кожата и сътрудничество с известни дерматолози. Благодарение на този дългогодишен опит днес Eucerin е синоним на качество, ефикасност и отлична поносимост на кожата. Козметичните продукти на Eucerin са разработени, за да подпомагат поддържането и възстановяването на правилното функциониране на кожата. Те допринасят значително за здравето и красотата на кожата, като по този начин насърчават вътрешния мир и естественото самочувствие. Eucerin = медицинска грижа за красива кожа.

Начало на популярната марка Eucerin

Историята на марка Eucerin започва през 1882 г. в аптека в Хамбург. По това време нейният собственик Пол К. Байерсдорф подава заявка за патент за нов вид превързочен материал и основава компанията "Байерсдорф". Няколко години по-късно Оскар Тропловиц купува компанията и в сътрудничество с дерматолога Пол Герсон Уна започва да произвежда продукти, базирани на най-новите изследвания. Революционният патентован емулгатор Eucerit, който по онова време служи за основа на всички продукти на марката, дава името на марка Eucerin.

Иновативни продукти за всеки тип кожа

Почти всеки продукт и всяка продуктова линия, които Eucerin някога е представял, са предизвикали сензация в света на дермокозметиката и са станали изключително популярни. Независимо дали става дума за въведената през 70-те години на миналия век грижа за тялото с неутрално Ph или за ефективната слънцезащитна козметика, хиляди хора и дерматолози ги предпочитат. Днес козметика Eucerin предлага огромен избор от продукти за различни състояния на кожата. Те отговарят на нуждите на чувствителната кожа, някои се справят с атопичната екзема, а други се борят с бръчките с коензим Q10. Eucerin може да подобри състоянието на мазната и сухата кожа, да възстанови зрялата кожа след менопауза, да намали зачервяването и да намали появата на пигментни петна. Тя е една от най-доверените марки в дермокозметичната грижа.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest