🎁 Подарък при покупка Essence

 

Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: )
89,60 лв
Доставка:

Описание

Как една непозната марка може да се превърне във феномен почти за една нощ? Германската марка за уникални нишови парфюми Escentric Molecules, създадена през 2006 г., има какво да разкаже. И какво прави тази марка толкова специална? Уникалните аромати, създадени от парфюмериста Geza Schön, които се различават от другите аромати. Какво е то? Прочетете повече.

Ексцентрични молекули.

Обикновено парфюмите се състоят от няколко ароматни съставки, понякога повече от сто. Парфюми Escentric Molecules се отличават в това отношение. Те се състоят само от вода, алкохол и една-единствена ароматна съставка. Поради това парфюмите ухаят различно на всеки и зависи не само от ph на кожата, но и от средата, в която се намирате. Искате ли и вие да имате уникален аромат? Оставете се да бъдете опиянени от парфюми Escentric Molecules.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Good quality, the lowest price in such segment, the parfum with batch code

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: