DKNY DKNY Be Delicious Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
37,20 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Тоалетна вода DKNY DKNY Be Delicious е популярен дамски флорално-плодов аромат от 2010 г. Той е особено подходящ за ежедневно носене в по-топло време, когато идеално подчертава вашия небрежен стил. Ароматът на DKNY Be Delicious се основава на космополитния начин на живот на Ню Йорк. Деликатните дамски флорални аромати са популярни навсякъде по света!

Подарете си енергията на ябълките и грейпфрутите

DKNY Be Delicious се отваря с американска ябълка, грейпфрут и магнолия. В сърцето ще ви опияни ухание на теменужка, роза, тубероза и бяла лилия. Основата, съставена от кехлибарена смола и сандалово дърво, е интригуваща. DKNY Be Delicious, аромат със сочни плодови нотки, също е подходяща за срещи и флирт. Дарява радост, прилив на енергия и положително настроение.

Красив ненатрапчив женствен летен аромат

„Красив, ненатрапчив женствен летен аромат,“ описва едно онлайн ревю на тоалетна вода DKNY Be Delicious. „Тя ме изуми,“ пише Кристина. "Определено един от най-добрите аромати, които съм имал. Той е чувствен и свеж. Препоръчвам го.” „Избрах този продукт за подарък за приятел,” казва друг клиент. Тоалетна вода DKNY Be Delicious е фееричен аромат и е подходящ за покупка на сляпо.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest