Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Creed е една от най-старите марки в света на парфюмите. Нейната история започва през 1760 г., когато крал Джордж III получава чифт парфюмирани кожени ръкавици от нова лондонска шивашка фирма. Компанията е основана от Джеймс Хенри Крийд през същата година, в която младият крал се възкачва на трона. По-късно марка Creed става официален доставчик на кралския двор. През 1854 г. модната къща Creed се премества в Париж и неин клиент е Наполеон III. Благодарение на безупречната си композиции и лимитираните серии от парфюми марката Creed е предпочитана от клиенти със синя кръв.

През вековете семейство Крийд е създало повече от 200 парфюма, 200 ненадминати аромата, оценени от почитателите на качеството, стила и лукса.

Днес тази велика традиция се продължава от Оливие Крийд, пряк потомък на Джеймс Хенри Крийд. За своите уникални парфюми марка Creed подбира най-редките съставки, които се използват във висшата парфюмерия от много векове, дори хилядолетия. В съчетание с използването на традиционни производствени техники, парфюмите Creed запазват високото си качество и автентичност. В резултат на сложен и невероятно щателен процес се създават съвършени произведения на изкуството, скрити в същите сложни и очарователни флакони, които украсяват много тоалетни масички в именията на днешните аристократични семейства.

Изключителните и луксозни парфюми Creed ще се харесат най-вече на почитателите на класическите и елегантни аромати.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати: