Collistar Men 24 Hour Дезодоранти за мъже

Описание

Когато италианската страст към красотата, изключителната креативност и успешният научен подход се обединят, се случват необикновени неща. Като козметика и парфюми Collistar. Водещата италианска марка е обичана заради ефективните си формули, качествени съставки, луксозни опаковки и - най-хубавото - продуктите се предлагат на достъпни цени. Collistar има редица революционни козметични продукти, а невероятният ѝ усет за иновации се отразява в маркетинговите ѝ комуникации. Освен всичко друго Collistar е една от първите козметични марки, които стартират продажби в интернет.

Collistar: историята на италианската красота

Днес Collistar е козметична марка номер едно в Италия и се радва на безпрецедентна популярност в повече от 40 държави. Преди това тя е била незначително козметично подразделение на фармацевтична компания, но всичко се променя през 1983 г., когато Даниела Сасердоте (Daniela Sacerdote) поема управлението. Нейният италиански темперамент и ентусиазъм довеждат до създаването на десетки емблематични продукти, на които днес разчитат милиони жени и мъже.

Любима козметика Collistar

Лидер в класацията по популярност определено е уникалният пилинг Talasso-Scrub. По време на ваканция в Мексико Даниела Сасердоте разработва нова козметична процедура, базирана на морска сол и етерични масла. Когато се завръща в Италия, тя знае, че трябва да предложи този скраб на клиентите на Collistar. Пилингът Talasso-Scrub е подхранващ коктейл от морска сол и изключителни подхранващи масла, който перфектно регенерира и изглажда кожата на тялото. Сред другите топ продукти са Pure Actives - грижа за кожата с подмладяващи молекули, автобронзант Magic Drops и Perfect Abdominals - продукти за отслабване за мъже. От 2009 г. Collistar предлага и парфюми за мъже и жени. Изпитайте необикновените ефекти на козметиката Collistar и се докоснете до любимите италиански парфюми Collistar!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest