Chanel Égoïste Pour Homme Eau de Toilette за мъже 100 ml

1x
Код на продукта: 745 Налични над 10 бр
 
 
181,80 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Chanel Égoïste Pour Homme Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Търговската марка Chanel е собственост на френската модна къща, която създава истинска революция в света на модата. Габриел Шанел преобръща модния свят с главата надолу с парфюм Chanel No5 от 1921 година. Ароматът е известен със своята оригиналност и е произведен от вече излезли от употреба ароматни алдехиди. Парфюми Chanel стават синоним на качество, традиции и перфекционизъм. Парфюм Chanel No5 е флагмана на марката, все така търсен и популярен и днес. Парфюми Chanel се предлагат в различни издания през годините. Трайността и сложността на ароматите са пословични. В момента на пазара освен парфюми марката Chanel предлага богато разнообразие от козметични продукти - както парфюмни лосиони и душ гелове, така и декоративна козметика. В производството на парфюми и козметика компанията влага само висококачествени и внимателно селектирани съставки, които да отговарят на високите изисквания на потребителите.

Подобни продукти Подобни на Chanel Égoïste Pour Homme

Харесвате ли аромата на Chanel Égoïste Pour Homme? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Chanel Égoïste Pour Homme и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Алексаднър

Супер класика в бранша! Типичен аромат на 90-те . Силен шлейф и траен поне 5-6 ч. Подходящ за есен-зима! За осъзнати мъже!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: