Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette за жени

В наличност   |  (ID: )
26,90 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
18,30 лв
          
В наличност   |  (ID: )
18,10 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Bruno Banani Absolute Woman е причудлив аромат за енергични, уверени в себе си дами, които понякога са невинно сладки, а друг път играят ролята на съблазнителки. Свежата плодово-флорална тоалетна вода Absolute Woman е предназначена за дневни и вечерни поводи и за всички сезони. Някои от акордите са по-изкусителни през лятото, а други през зимата. Но коя жена иска да бъде една и съща през цялото време?

Аромат, в който преобладават личи и розов пипер

Bruno Banani Absolute Woman е изискана комбинация от традиционни и модерни аромати. В началото се откриват искрящи плодови нотки на грейпфрут, бергамот, къпина и сочно личи, подправени с розов пипер. Сърцето предлага: деликатно ухание на портокалов цвят, жасмин, кралска роза и невен. Чувствената основа е създадена от кралицата на подправките ванилия, пачули, мускус, амбра, мъх и нотки на кедър.

Абсолютната жена има абсолютен стил

Модна марка Bruno Banani е основана през 1993 г., а от 2000 г. произвежда и парфюми. Тя е известна с необичайния си маркетинг - продуктите ѝ са тествани в Африка, на орбитална станция и под водата. Стилните и нестандартни аромати на Bruno Banani се харесват на всеки, който иска да се отличи от тълпата. Както пее Петър Спалени, "Абсолютната жена има абсолютен стил". Използвайки тоалетна вода Bruno Banani Absolute Woman, можете да го постигнете с лекота!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest