Benefit It´s Potent! Околоочни кремове за жени

Описание

Козметична марка Benefit умело съчетава красотата с хумора, което я довежда до световен успех. Benefit е адресирана към жените, които искат да имат хубави очи и вежди. Тя им предлага продукти, които им помагат да постигнат това лесно сами. Доверете се на козметика Benefit и живеете пълноценно всеки ден.

Benefit: Смехът е най-добрата козметика!

Марката за грим козметика, козметика за лице и тяло Benefit е основана в Сан Франциско, САЩ, през 1976 г. В допълнение към безспорното си качество продуктите на сестрите Jean and Jane Ford очароват света със забавната си ретро опаковка, която идеално се вписва в мотото на компанията - "Смехът е най-добрата козметика". Бъдете красиви и секси с козметика Benefit и постигнете вашите най-съкровени мечти! (А ако не успеете да го направите от първия път, просто добавете още червило, съветват експертите на марката.) "Гримът не трябва да е прекалено взискателен, за да изглежда добре", казват и основателите на Benefit, очарователни близначки, произхождащи от ферма в Индиана. Днес техните дъщери и племенници работят в компанията, пътуват по света и навсякъде раздават усмивки и ноу-хау за красота.

Легендарен грим Benefit

Един от най-продаваните продукти на Benefit е спиралата за обем They're Real!, която може да удължи и извие миглите, така че да не се различават от изкуствените. Може да се комбинира с очна линия или да е имате в мини вариант, подходящ за пътуване. "Нанася се добре и не слепва миглите", казва наш редовен клиент. Друг хит е водоустойчивата спирала за обем Benefit BAD gal BANG! Осигурява на миглите до 36 часа траен обем и това е истинска наука: Тъй като съдържа свръхлеки аерочастици, които повдигат и удължават миглите и противодействат на силата на гравитацията... Страхотни са също моливите за вежди на Benefit, палитрата Iconic Blush and Bronzer, гелове и помади за вежди, пудри, течен или бронзов хайлайтър, няма как да не споменем и водоустойчивата гелообразна очна линия... Разгледайте нашата гама и се вдъхновете за нов ден, изпълнен с много положителни емоции.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: