Antonio Banderas King of Seduction Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
36,30 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Харизматичният актьор Антонио Бандерас, който е участвал в редица емблематични филми, има не само звезда на холивудската Алея на славата, но и модната му марка Antonio Banderas е добре позната. Той създава неустоими парфюмни композиции за съвременните мъже и жени, които са смели и не се страхуват от предизвикателствата. Първият му парфюм Diavolo е създаден през 1997 г. за мъже, които са строги, но имат романтична душа. "Diavolo е един от най-добрите мъжки аромати, привлекателен, секси, просто уникален."

Antonio Banderas: Символ на елегантен и изискан мъж

Популярният испански актьор, режисьор, продуцент и певец Антонио Бандерас (р. 1960 г., Малага), чието истинско име е Хосе Антонио Домингес Бандерас, се е снимал във филми като "Филаделфия", "Десперадо" и "Маската на Зоро". С течение на времето той се утвърждава и в света на парфюмите, като работи с Puig. "Остарявам и искам да опозная себе си по-добре", споделя Антонио Бандерас за своята активна дейност в статия в онлайн изданието Theatrical News. Но ако някой му беше казал в началото на кариерата му, че ще се снима в американски филми, той щеше да го сметне за шега. Като дете тренира футбол, но контузиите поставят ново начало - ражда се звезда в киното. А сега можете да се насладите и на провокативни аромати, вдъхновени от личността на съблазнителя и романтика Антонио Бандерас.

Популярни парфюми Antonio Banderas

Diavolo е първият мъжки аромат от марката. Други популярни парфюми са: Coctail Seduction Blue (2014 г. за мъже и жени), Seduction in Black (2014 г. за мъже), Her Golden Secret (2013 г. за жени) и The Secret (2010 г. за мъже). Търсена е и колекцията Play от 2017 г., която включва композиции за мъже и жени. Независимо дали ще изберете закачливи аромати, скрити във вълнуващи флакони, или друга привлекателна опаковка, парфюм от колекцията на марка Antonio Banderas винаги ще е повод за добро настроение.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Точно каквото очаквах.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest