Antonio Banderas Blue Seduction Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
35,70 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
30,70 лв

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: )
28,60 лв

Описание

Олицетворение на испанския темперамент и чар, майстор на съблазняването, актьорът Антонио Бандерас разкрива тайната на своята привлекателност за мъжете и жените чрез света на ароматите. Антонио Бандерас несъмнено е магнит за жените, а вие можете да се превърнете в магнит за мъжете с очарователния плодово-флорален аромат, наречен Blue Seduction For Women.

Съблазнителен плодово-флорален аромат

Романтичното ви сърце и опасно съблазнителна страна ще бъде подчертана от опияняващата комбинация от вкусни плодови и флорални аромати, които се развиват в началните нотки, съчетани от екзотичен пъпеш, сладка круша, свеж бергамот и виолетка. Комбинация от цветя и плодове ви очаква и в сърцето, където ще бъдете омагьосани от нежна момина сълза, гардения, божур и сладка малина. Базовите нотки са ароматизирани със смола, пачули и мускус, който се смята за една от най-съблазнителните съставки в света на парфюмите. Пригответе се за възхитени погледи с тоалетната вода за жени Antonio Banderas Blue Seduction.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Качеството

  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Аромата е страхотен! Парфюма е траен! Силно препоръчвам!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest