Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS Alive!

Alpecin Medicinal Anti-Dandruff Shampoo Concentrate Шампоани

          
В наличност   |  (ID: )
11,30 лв
Доставка:

Описание

Страдате ли от преждевременен косопад? Тогава не бива да пропускате да се възползвате от популярната козметика за коса Alpecin. Знаете ли, че наследствената предразположеност е причина за до 80 % от случаите на косопад? В тези случаи мъжкият хормон тестостерон отслабва корените на косата и съкращава цикъла на растежа им. Alpecin може ефективно да се бори с тези странични ефекти на тестостерона благодарение на ефективните си активни съставки, начело с кофеина. Доказано е, че шампоани Alpecin и другите продукти за грижа за косата предотвратяват наследствения косопад и предлагат решения за различни проблеми със скалпа.

Шампоан Alpecin за вашата коса

Марка Alpecin е част от германската компания Dr. Wolff Group, която повече от 100 години изследва и разработва ефективни козметични продукти за жени и мъже. Дългогодишната традиция, немската прецизност и уникалното ноу-хау разкриват невероятния ефект на кофеина върху мъжката коса и оттогава насам компанията е един от лидерите в козметиката в борбата против косопад. И не само това. В допълнение към шампоаните Alpecin, гамата на марката включва и продукти за пърхот и сърбеж, за мазна или сива коса и дори за изгоряла от слънцето кожа на главата.

Популярни шампоани Alpecin

Разгледайте широката гама на Alpecin и намерете подходящия за вас продукт. Сред най-популярните са Alpecin Coffein Shampoo C1, който активно стимулира растежа на косата, и Alpecin Double Effect - шампоан с двойно действие против косопад и пърхот. В допълнение към шампоаните препоръчваме да изпробвате по-интензивна грижа под формата на серум или тоник за коса. За да подсилите действието на шампоана, след всяко измиване масажирайте скалпа със серума против косопад Alpecin Coffein Liquid. Радвайте се на силна, гъста и здрава коса с Alpecin!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: