AHAVA Deadsea Water Mineral Body Lotion Sea-Kissed Лосион за тяло за жени 250 ml

Код на продукта: 111742 Не е наличен Следете наличност на продукт 28,80 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти AHAVA Deadsea Water Mineral Body Lotion Sea-Kissed Лосион за тяло купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Открийте невероятните ефекти на минерали и соли от Мъртво море! Уникалната козметика AHAVA за кожа и тяло, благодарение на минералите от Мъртво море и натурални екстракти, възстановява кожата отвътре като и придава свеж, здрав и жизнен вид. Козметиката AHAVA е намерила перфектната хармония на природата и науката и носи всички предимства на калта от Мъртво море. Станете един от тях и се сдобийте с мечтаната младежка кожа на лицето и тялото. Кал от Мъртво море

Всичко започва през 1988 г. Зива Гилад забеляза, че много от туристите събират кал от Мъртво море за по-късна грижа в домашни условия. В началото започва да предлага продуктите в импровизиран магазин. Безпрецедентният успех води до създаването на марка AHAVA, която работи с екип от ентусиазирани учени, които се интересуват от природата и грижите за тялото. Те откриват, че калта от Мъртво море съдържа много минерали за дълбоко почистване на кожата и разработват революционния Osmoter ™, който се намира днес във всички продукти на AHAVA . Това е уникален научно смесен минерален коктейл от Мъртво море за перфектна хидратация и подхранване на кожата.

AHAVA: Уникална козметика от Мъртво море

В продуктовата гама на AHAVA днес ще намерите козметични продукти за жени и мъже, за всички типове кожа и всички възрасти. Кремове и маски за лице, лосиони за тяло и кремове и козметика за коса, които се основават на хармоничната комбинация от природа и наука. AHAVA е козметика, която се препоръчва от експертите за чувствителна кожа. За разлика от конвенционалната козметика, тя не съдържа парабени, фталати или други противоречиви съставки, гордее се, че е VEGAN и не тества продуктите си върху животни. Открийте тайните на Мъртво море с козметика AHAVA!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: