Adidas Smooth For Women Душ гелове за жени

Описание

Историята на спортна марка Adidas започва да се пише в Германия през 1925г, днес тя е една от най-известните международни компании. Това е така, защото създателят си поставя от самото начало смели мечти, високи цели и иновативна визия. Но как Adidas печели световен престиж и безграничното доверие на топ спортисти?

Adidas: Ние вярваме, че спортът може да промени живота на хората

Легендарната компания Adidas, започва да пише своята история през 1925г, когато Адолф Даслер основава своята фабрика за обувки в Германия. Неговата визия е ясна. Да предложи на спортистите най-добрите спортни обувки и облекло. Марката става световноизвестна след световното първенство по футбол през 1954 г. Германският футболен отбор носи бутонки, които са леки, гъвкави и имат завинтващи се шипове. Това е революция в света на спортните обувки.

Козметика и парфюми Adidas

Парфюми и козметика Adidas са нови продукти на спортната марка, които отговарят на изискванията както на жените така и на мъжете със спортен дух. Дамските парфюми Adidas ще бъдат оценени не само от спортуващите дами, които имат възможност да избират от предложенията за ежедневна употреба, за активен спорт или за романтични моменти. Мъжките парфюми Adidas са пълни със свежест, енергия и позитивизъм и ще бъдат високо оценени от всеки съвременен спортно ориентиран мъж. Оригиналната козметика Adidas представлява баланса между немското качество и добрата цена.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest